Activiteiten‎ > ‎

3 januari, Driekoningen zingen


Hallo zangertjes,

Beste ouders,


Het is weer bijna nieuwjaar, dus trekken we er met de hele groep van Cantabile (klein en groot) weer op uit om driekoningen te zingen. Dit jaar zal het doorgaan op zaterdag 3 januari 2009.

Het wordt misschien een vermoeiende dag, maar voor Cantabile is dit wel erg belangrijk, want met de opbrengst kunnen we weer een jaar verder werken. En we weten van andere jaren dat dit ook een plezante dag is, dus verwachten we echt iedereen.

Wat staat er op het programma?

  • We splitsen het dit jaar niet echt meer op in groten en kleinen, maar willen zoveel mogelijk volk. Kan je maar een halve dag komen, dan hebben we liefst de namiddag.

  • In de voormiddag zingen we in de verder afgelegen straten van Merksplas. Samenkomst om 8.45 uur in VBS. We zingen tot 12 uur. Dan is er soep, hot-dogs en ander lekkers voorzien.

  • In de namiddag blijven we dichter in het centrum. We vertrekken opnieuw om 13 uur in VBS en zingen tot 16 uur. Ook hier voorzien we uiteraard een versnapering. Je kent ons. We willen je graag danken voor de moeite.

Begeleiding?

We zoeken hiervoor zeker nog extra volk en rekenen op vrijwillige ouders en vooral de oud-leden. Als je een muziekinstrument bespeelt is dit mooi meegenomen.

Koningskleren?

Wij zorgen voor de sterren. Als jullie zorgen voor kronen en koningskleren, dan vallen we wel echt op. Denk eraan dat het erg koud kan zijn. Kleed je warm aan en zorg eventueel voor regenkledij.


Tot dan !!!!!!!


Bezorg even een berichtje aan Kris en Koen, Bredestraat 42 of mail een bevestiging terug aan fred.thone@skynet.be – uiterlijk op woensdag 24 december, vroeger mag natuurlijk ook.

Graag zouden we willen weten wie er kan komen, eventueel met hoeveel en wanneer en als je gitaar speelt mag je die natuurlijk meenemen. Meld dit dan ook even!