25 jaar Cantabile

Plaatsingsdatum: Jul 12, 2008 12:1:26 PM

Cantabile wordt 25 jaar!

“Er was eens”, zo beginnen de meeste sprookjes, “25 jaar geleden”, “Twee mensen met een wonderscone stem, die het idee hadden om Merksplas te leren zingen”.

Gelukkig was het geen sprookje maar realiteit en is het leren zingen in de loop van de jaren al mooi gelukt.

Ondertussen zijn we in 2007 25 jaar verder en hebben we in deze periode ongeveer 400 Merksplasse kinderen leren zingen. En elk jaar vinden nog steeds vele kinderen de weg naar de zondagvoormiddag repetities van het kinderkoor.

Ondertussen zijn daar ook al de kinderen van ex-leden bij.

Volgend jaar zal dit jubileum dan ook uitgebreid gevierd worden.

Op zaterdag 27 januari zal er een viering zijn, gevolgd door een receptie.

Op zaterdag 24 februari zal er dan de grote-25-jaar- cantabile-show plaatsvinden. Het zal een show zijn voor en door de leden en de ex-leden. Speciaal voor deze gelegenheid zal er een optreden zijn van Elly & Rikkert. Meer informatie zal in de loop van de volgende maanden verspreid worden.

Ook zal ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan een Cd uitgegeven worden met het beste van 25 jaar Cantabile. Lees hiervoor ook het volgende artikel over Cantabile.

Natuurlijk willen we ook de kinderen niet vergeten en daarom wordt er in het najaar van 2007 exclusief voor de kinderen een uitstap georganiseerd, De bestemming en ook de exacte datum zijn nog geheim. We weten al wel dat het kei-tof gaat worden.

We zijn na deze 25 jaar nog niet van zin om hiermee te stoppen, dus we zullen nog even moeten wachten op dat varkentje met de lange snuit!