Vervangactiviteit: 14 februari

Plaatsingsdatum: Jan 18, 2010 1:6:10 PM

Hoi zangertjes,

Dat we geen driekoningen konden gaan zingen, was een dikke tegenvaller. Maar nu hebben we een andere oplossing: op zondag 14 februari 2010 organiseren we een valentijnsontbijt met een passende serenade erbij. We zullen van 8 tot 12u rondgaan en tegen de middag krijgen jullie een stevige maaltijd.

Graag roept de begeleiding je op om allemaal op post te zijn want we hebben heel veel volk nodig om dat klaar te spelen. Ook de ouders nodigen we uit om dit evenement te doen slagen met hun helpende handen. We hebben immers volk nodig om de ontbijten klaar te maken, om ze mee rond te brengen (auto’s), om de kinderen te begeleiden en om wat muzikaal te ondersteunen. Via een mail aan Fred kan je aangeven wanneer je best mee kan inspringen om het vervoer te helpen regelen.

De activiteit wordt georganiseerd vanuit de vrije basisschool, onze gewone stek. Wij zullen er vroeg bijzijn; jullie komen tegen 7u45.

Hopelijk kunnen we een geslaagde activiteit noteren en natuurlijk ook geld in het laatje om de activiteiten voor onze zangers te kunnen blijven sponsoren.

Tot zings

De begeleiding