Gegroet iedereen

Plaatsingsdatum: Aug 19, 2008 3:12:13 PM

Een kort verslagje van wat de laatste weken van ons Cantabilewerkjaar brachten. Het is al wel eventjes geleden, maar op zaterdag 21 juni was er de laatste eucharistieviering voor de vakantie. Deze krijgt zoals steeds een extra touch, al was het maar omdat de zomervakantie voor de deur staat. Vol enthousiasme zongen we die vakantie op gang.

De volgende morgen waren ouders, grootouders en natuurlijk de zangers uitgenodigd op de ontbijtrepetitie. Heerlijke broodjes, een lekkere kop koffie met een stukje cake, omlijst door een concertje van de kinderen, u kan zich wellicht slechtere manieren voorstellen om de zondag mee in te zetten.

Begin juli hebben we dan ons werkjaar spetterend afgesloten met de jaarlijkse uitstap naar de Lilse Bergen. En het was weer goed, dat zagen we 's avonds aan al die vrolijke en vermoeide gezichtjes.

De zomervakantie, dat betekent twee maanden rust voor 't koor, maar er zijn al weer vele nieuwe plannen voor het volgende jaar. Onder andere ons tweejaarlijks weekend komt er weer aan, en het belooft zoals steeds weer grandioos te worden. Daarnaast staan er natuurlijk nog een aantal andere leuke dingen op het programma die we u nog niet gaan verklappen. Maar u hoort in elk geval nog van ons.

U ziet het, wij van Cantabile staan weer helemaal klaar om een geweldig jaar in te zingen. En iedereen die zin heeft mag ons natuurlijk komen versterken!